Saradnja sa Vitaplanom u okviru kursa negovatelja

saradnja sa Vitaplanom

Saradnja sa Vitaplanom i Kolping društvom

SARADNJA SA VITAPLANOM U OKVIRU KURSA NEGOVATELJA

Kolping društvo Srbije i Zanatsko obrazovni centar “Adžija” su uspostavili saradnju u edukaciji iz oblasti pomoći u kući i kućne nege. Dogovoreno je da će polaznici kursa ” Negovatelja starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama” jedan deo praktične nastave pohađati u Kolping društvu Srbije, u sklopu pomoći u kući i kućne nege – Vitaplan.

saradnja sa Vitaplanom

Pored teorijske nastave i praktične obuke u gentrološkom centru polaznici će imati i dodatnih 100 časova prakse u sklopu Vitaplana. Radeći u kućnim uslovima naučiće kako da se nose sa svim izazovima koje ih očekuju i upotpuniće iskustvo praktičnog rada.

Kolping društvo Srbije je lincencirani pružalac usluga socijalne zaštite Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Time zadovoljava visoke standarde za pružanje usluga pomoći u kući i kućne nege. Zanatsko obrazovni centar “Adžija”  je sertifikovan od strane nemačke sertifikacione kuće TUV NORD. Sertifikat koji Zanatsko obrazovni centar “Adžija” poseduje Vam omogućava nesmetani rad kako kod nas tako i u inostranstvu.

Sa znanjem koje polaznici steknu na kursu “Negovatelja starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama” smatramo da će biti u potpunosti spremni za dalji rad.

 

vitaplan

kolping