Педикир маникир курс

Педикир маникир курс

У Центру "Аџија" у Новом Саду у токи је упис на курсеве ПЕДИКИР МАНИКИР (СА НАДОГРАДЊОМ НОКТИЈУ) и МАНИКИР (СА НАДОГРАДЊОМ НОКТИЈУ). 

Курсеви се одржавају у учионицама које су опремљене са свом потребном опремом за рад. Полазници су обавезни са собом да доводе моделе на којима ће вежбати. Теоријска и практична настава се одржавају два пута недељно у поселподневним сатима.

Педикир - маникир (са надоградњом ноктију)

Курс траје 4 месеца. Цена курса је 31.000,00 дин (плаћа се у 4 месечне рате, прва рата при упису). На крају се плаћа додатно испит 2.500,00 дин.

На курсу се ради естетски педикир. Медицински педикир може да се покаже уколико модел има неки проблем (урстао нокат, чкуљ). Поред маникира и надоградње ноктију са типсама ради се изливање ноктију, гел лак, цртање по ноктима. 

Маникир (са надоградњом ноктију)

Курс траје 3 месеца. Цена курса је 25.900,00 дин (плаћа се у 3 месечне рате, прва рата при упису). На крају се додатно плаћа испит 1.800,00 дин.

На теоријској и практичној настави се поред маникира маникира и надоградње ноктију са типсама ради се изливање ноктију, гел лак, цртање по ноктима. 

Докименти 

За упис на курс је потребна очитана лична карта и фотокопија дипломе последње завршене школе.