Nikad nije kasno da postanete ono što želite. Nauči nešto novo. Osposobi se.

SVETI SAVA, NAŠ SAVREMENIK

SVETI SAVA, NAŠ SAVREMENIK Sveti Sava je Srbima prvi verski poglavar, prvi pisac, prvi državnik, zakonopisac, prvi diplomata, prosvetitelj, prvi lekar. Sveti Sava, spisi stari kažu bio je prijatan, ali neustrašiv; mudar, neobično lep, a vrlo skr..

Januar miriše na praznike, na cimet!

JANUAR MIRIŠE NA PRAZNIKE, NA CIMET! Januar, mesec novogodišnjih i božićnih praznika miriše na borovinu, karanfiliće, kuvano vino i rakiju. Miriše na detinjstvo – na vanilu i med, a složićete se, najviše na cimet! Slatki, drvenast uku..

Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom Depilacija šećernom pastom za početnike i depilacija šećernom pastom seminar, saznajte sve što je potrebno o sticanju oe atraktivne veštine i proširenju palete usluga koje kao kozmetičar nudite. U Centru „A..

Šećerna pasta

Šećerna pasta Šta je šećerna pasta? Šećerna pasta Like Sugar se proizvodi u Sloveniji. To je 100 % prirodan proizvod za depilaciju koji se sastoji od vode, šećera i limunske kiseline. Ne sadrži kalofonijum, smole, parafinsko ulјe, boje, pa..

Zahvalnost

Zahvalnost Zahvalnost je jedna od tema istraživanja u poslednjih trideset godina u nauci  i potvrđen je njen pozitivan uticaj na naš život.  „Osim što je najvažnija, zahvalnost je majka svih ostalih veština“ – Ciceron Zahvalnost je emo..

Srećni praznici

Srećni praznici Srećni praznici! Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ želi vam sve najbolje u 2021 godini. Nadamo se da ćemo vas za ulazak u novu uspešnu godinu ispirisati sa nekim citatima nekih od najvećih umova u ljudskoj istoriji..

ODRŽIVE NOVOGODIŠNjE ODLUKE

ODRŽIVE NOVOGODIŠNjE ODLUKE Novogodišnje odluke koje su održive moraju biti jasno definisane, vremenski isplanirane i određene. Primeri novogodišnjih odluka Citiraćemo najčešće novogodišnje odluke za nadolazeću godinu koje sami izgovaramo..