Nikad nije kasno da postanete ono što želite. Nauči nešto novo. Osposobi se.

Korak po korak do lepog izgleda

Korak po korak do lepog izgleda Korak po korak uz naše savete, vežbu i kvalitetnu šminku uspeh neće izostati! Prema rečima naše kozmetičarke A.N.I. predavača kurseva iz nege lepote u Zanatsko obrazovnom centru „Adžija“ pravilna nega kož..

Knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvene usluge Knjigovodstvene usluge obavljaju knjigovođe u knjigovodstvenim agencijama. To su usluge knjigovodstvenog i finansijskog savetovanja, usluge obračuna zarada, poslovno i pravno savetovanje. Agencije za knjigovodstvene usluge nu..

Maderoterapija – kurs masaže

Maderoterapija Šta je maderoterapija? Maderoterapija ili kako se popularno zove masaža oklagijama je poseban vid anticelulit masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama. U osnovi ove anticelulit tehnike je l..

Informatička i informaciona pismenost

Informatička i informaciona pismenost Informatička pismenost obuhvata poznavanje računara (hardvera i softvera) kao i korištenje računara i računarskih programa u svakodnevnom životu. Ova pismenost je preduslov za informacionu pismenost, a pos..

Trake, marame, rajfovi za kosu

Trake, marame, rajfovi za kosu Trake, marame, rajfovi za kosu ponovo su u modi. Izbor je veliki, hit su ove sezone. Dobar odabir trake za kosu može trenutno privući pažnju i učiniti frizuru zanimljivom, a u isto vreme olakšati pravljenje frizure..

Otvaranje Depil centra

Otvaranje Depil centra (franšiza) i/ili brendiranje salona Ukoliko želite da brendirate salon i ujedno dodate novu ponudu u Vaš salon, a nemate ideju kako i šta mi Vam možemo pomoći. Brendirajte salon sa Like Sugar Trend Waxing proizvodima. Bre..