Nikad nije kasno da postanete ono što želite. Nauči nešto novo. Osposobi se.

Izrađivač noževa – novi kurs

Izrađivač noževa – novi kurs Polaznik se na kursu izrađivač noževa – alata upoznaje sa osnovnim postupcima obrade metala i drveta kao i njihovim obradnim karakteristikama. Takođe se upoznaje sa vrstama tehnologije obrade sa mašina..

Poslovna komunikacija

Poslovna komunikacija Poslovna komunikacija, prema Wikipediji, je komunikacija koja se koristi za promociju proizvoda, usluga ili organizacije. Uspešna komunikacija je početna baza bilo koje vrste poslovne transakcije i garant uspešno uspostavljen..

Šnajderke – majstorice

Šnajderke – majstorice Šnajderke su navek imale pune ruke posla. U velikim gradovima, varošicama ali i u selima, dame su terale modu. Kadgod pred Uskrs ili seosku slavu moralo se i po mesec dana unapred zakazati šivenje posebno kod onih šnajde..

Perece omiljeno slano pecivo!

Perece omiljeno slano pecivo! Perece su omiljena grickalica na dečijim rođendanima, proslavama. Ponekad ih kupujemo za doručak, naročito ako smo u žurbi. Postoje velike (suve) perece, perece “na modlu“, bavarske perece i mnoge druge. Prave s..

Stigla vam je pošta!

Stigla vam je pošta! U poslednjih godinu dana više nego ikad, svedoci smo porasta korišćenja elektronske pošte kao sredstva komuniciranja u svim prilikama. Ako pišete mejl profesoru, lekaru, nekoj instituciji ili aplicirate na konkurs za posao,..

Korak po korak do lepog izgleda

Korak po korak do lepog izgleda Korak po korak uz naše savete, vežbu i kvalitetnu šminku uspeh neće izostati! Prema rečima naše kozmetičarke A.N.I. predavača kurseva iz nege lepote u Zanatsko obrazovnom centru „Adžija“ pravilna nega kož..