Nikad nije kasno da postanete ono što želite. Nauči nešto novo. Osposobi se.

U nedoumici ste? Evo rešenja

U nedoumici ste? Evo rešenja Završili ste sve zvanične škole koje ste želeli i počeli da tražite posao. Za traženje posla vam je potreban CV. Napišete lepo dizajniran CV po svim standardima, pravilima i propisima. Da li je to dovoljno poslod..

Thinking an MBA is in your future?

Thinking an MBA is in your future? Here’s exactly what you need to do next.   Do you want to take your career to a new level and uncover your leadership potential? Get matched with your best business school options and join the Access MBA in B..

Slepo kucanje

Slepo kucanje Šta je slepo kucanje? Slepo kucanje – Jednomesečni kurs daktilografije traje mesec dana tj. 45 školskih časova. Za vreme trajanja obuke učite kako da kucate sa svih deset prstiju bez gledanja u tastaturu i ekran.Posle jednome..

Dečije leto 2021

Dečije leto 2021 Počinje Novosadsko BIG dečije leto 11.  I ove kao i prethodnih godina Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ ugostiće brojne radionice za decu sa aktuelnim i interesantnim temama. Program možete pogledati na sledećem ..

VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA

VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA – datum i vreme održavanja: 20. maja 2021. od 10:00 do 16:00 časova. Virtuelni Sajam zapošljavanja – Klikom do šanse za posao! –  ugostiće ove godine 7,500 registro..

Konferencija sa DIMAK Srbija

Konferencija sa DIMAK Srbija Konferencija sa DIMAK Srbija – SUTRA, u sredu 7. aprila u 14.00 počinje info sesija o besplatnim obukama u više od 30 zanimanja, koje nudi DIMAK u saradnji sa Zanatsko obrazovnim centrom „Adžija“. Pri..

SEO za početnike

SEO za početnike SEO za početnike je kurs koji je namenjen svima koji žele da se bave optimizacijom sajtova. Uspeh jednog sajta možemo meriti po broju posetilaca koji ga posete preko pretraživača za određene ključne reči. Kako bi se sajt na..