Nikad nije kasno da postanete ono što želite. Nauči nešto novo. Osposobi se.

Dani Socijalne zaštite

Direktorica Zanatsko obrazovnog centra „Adžija“ mr Nataša Ilić Milovac, prisustvovala je na nacionalnoj konferencije sa međunarodnim učešćem „Dani socijalne zaštite“. Konferencija se održavala u amfiteatru „Sportskog i poslovnog ce..

Ujedinjene Nacije u Srbiji

Ujedinjene Nacije u Srbiji Ujedinjene nacije (UN),  je međunarodna organizacija koja se deklariše kao „globalno udruženje vlada koje sarađuju na polju međunarodnog prava, globalne bezbednosti, ekonomskog razvoja i socijalne jednakosti..

Ljubav je….

Ljubav je…. S radošću vas obaveštavamo da je pred nama 13. po redu „Novosadsko BIG dečije leto“ u organizaciji Dečijeg kulturnog centra Novi Sad, koje će se održati od 25. juna do 25. avgusta na više od 20 lokacija u Novom Sadu. Sve..

10 godina Centra „Adžija“

10 godina Centra „Adžija“ Hvala vam što su odvojili svoje vreme da sa nama podelite radost našeg jubileja. Želela sam da se zahvalim svima koji su nam bili saputnici na ovom putu i pomagali nam da budemo uspešni i zadobijemo poverenj..

Zimzarije 12

Zimzarije 12 Počinju Zimzarije 12! U Centru „Adžija“ u sklopu Novosadskih dečijih Zimzarija biće održane dečije radionice od 26.12.2022. do 30.12.2022. Radionice traju sat vremena od 10h do 11h. 26.12.2022. – TRAG U KOSI – R..