Nikad nije kasno da postanete ono što želite. Nauči nešto novo. Osposobi se.

Ljubav je….

Ljubav je…. S radošću vas obaveštavamo da je pred nama 13. po redu „Novosadsko BIG dečije leto“ u organizaciji Dečijeg kulturnog centra Novi Sad, koje će se održati od 25. juna do 25. avgusta na više od 20 lokacija u Novom Sadu. Sve..

10 godina Centra „Adžija“

10 godina Centra „Adžija“ Hvala vam što su odvojili svoje vreme da sa nama podelite radost našeg jubileja. Želela sam da se zahvalim svima koji su nam bili saputnici na ovom putu i pomagali nam da budemo uspešni i zadobijemo poverenj..

Zimzarije 12

Zimzarije 12 Počinju Zimzarije 12! U Centru „Adžija“ u sklopu Novosadskih dečijih Zimzarija biće održane dečije radionice od 26.12.2022. do 30.12.2022. Radionice traju sat vremena od 10h do 11h. 26.12.2022. – TRAG U KOSI – R..

U nedoumici ste? Evo rešenja

U nedoumici ste? Evo rešenja Završili ste sve zvanične škole koje ste želeli i počeli da tražite posao. Za traženje posla vam je potreban CV. Napišete lepo dizajniran CV po svim standardima, pravilima i propisima. Da li je to dovoljno poslod..

Thinking an MBA is in your future?

Thinking an MBA is in your future? Here’s exactly what you need to do next.   Do you want to take your career to a new level and uncover your leadership potential? Get matched with your best business school options and join the Access MBA in B..