Maderoterapija – Novi kurs u Adžiji

Maderoterapija – novi kurs

Novi kurs u Adžiji:
Maderoterapija – masaža oklagijama

Maderoterapija – novi kurs u Zanatsko obrazovnom centru „Adžija“ spada u kurseve masaže iz grupe kurseva nege lepote. Znanja stečena na ovom kursu pomoći će vam da nadogradite postojeća znanja iz masaže ili se specijlaizujete za borbu protiv celulita masažom.

Naučite od profesionalnih predavača kako pravilno da koristite alate potrebne za ovu veštinu.
Ovaj kurs je namenjen svima koji već imaju predznanje iz masaže, a žele da nauče nešto novo. Investicija u kurs maderoterapije je odličan način da naučite nešto novo i dopunite već postojeća znanja. Proširite asortiman svojih usluga i izađite u susret klijentima jer ovaj vid tretmana ubrzano dobija na popularnosti.

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija ili kako se popularno zove masaža oklagijama je poseban vid anticelulit masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama. U osnovi ove anticelulit tehnike je limfna drenaža, kao osnovni korak u borbi protiv upornog celulita. Pored estetskog efekta, postiže se kompletna detoksikacija i relaksacija celog organizma.

Ova tehnika dolazi iz Kolumbije, a njena glavna karakteristika je što je potpuno prirodna i nema alergijskih reakcija na koži.

Postoji oko 20 vrsta „oklagija“ koje se koriste za masažu.

Postoji maderoterapija lica i maderoterapija tela.

Maderoterapija – novi kurs – informacije:

Trajanje kursa: 10 časova

Cena kursa: 35.000,00 dinara

Dokumenta za upis:
– Fotokopija lične karte
– Fotokopija diplome poslednje završene škole

Polaznici su obavezni da sa sobom dovode modela na kojem će vežbati.

Mogućnost kupovine madero oklagija.

Za sve dodatne informacije pozovite nas na broj telefona: 021/66-210-61 ili nam pišite mejlom na adresu: info@adzija.com.

Ostali blogovi