Maderoterapija – kurs masaže

maderoterapija-1

Maderoterapija

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija ili kako se popularno zove masaža oklagijama je poseban vid anticelulit masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama. U osnovi ove anticelulit tehnike je limfna drenaža, kao osnovni korak u borbi protiv upornog celulita koja ukoliko se kombinuje sa prilagođenim planom ishrane može dati izuzetne rezultate. Pored estetskog efekta, postiže se kompletna detoksikacija i relaksacija celog organizma.

Ova tehnika dolazi iz Kolumbije, a njena glavna karakteristika je što je potpuno prirodna i nema alergijskih reakcija na koži.

Postoji oko 20 vrsta „oklagija“ koje se koriste za masažu.

Postoji maderoterapija lica i maderoterapija tela.

Upis na kurs maderoterapije u Centru „Adžija“ u Novom Sadu i Beogradu je u toku.

Naučite od profesionalnih predavača kako pravilno da koristite alate potrebne za ovu veštinu.
Ovaj kurs je namenjen svima koji već imaju predznanje iz masaže, a žele da nauče nešto novo. Investicija u kurs maderoterapije je odličan način da naučite nešto novo i dopunite već postojeća znanja. Proširite asortiman svojih usluga i izađite u susret klijentima jer ovaj vid tretmana ubrzano dobij na popularnosti.

Trajanje kursa je 10 školskih časova.

Cena kursa je 35.000,00 din.

Za upis je potrebna fotokopija lične karte i diplome poslednje završene škole.


  • Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/adzija/public_html/wp-content/plugins/cs-framework/cs-framework.php on line 325

Ostali blogovi