Engleski jezik onlajn

english-word-education-banner_66675-157

Engleski jezik onlajn

Engleski jezik onlajn kurs je namenjen svima koji žele da nauče nešto novo, obnove svoje znanje ili usavrše znanje koje već imaju. Engleski jezik je strani jezik koji se najviše koristi u svetu. Danas ga skoro svi znaju. Ovo je kurs koji smo osmislili specijalno za pohađanje putem računara iz vašeg doma. Ovo je prilika da vreme provedeno kući obogatite novim aktivnostima i steknete nova znanja koja posle mogu da se nadograđuju bilo kad u budućnosti!

Naučite engleski jezik.

Osnovne informacije o kursu Grčki jezik onlajn:

Tehnički uslovi:

Onlajn nastava preko skajpa, potrebna kamera ili telefon sa kamerom. Radi se po knjizi face2face.

Cena:

– 20.000,00 din grupna nastava (22 školska časa u trajanju od 45 min)
– 1.200,00 din individualna nastava po školskom času u trajanju od 45 min (za ceo kurs je potrebno odraditi 20 školskih časova u trajanju od 45 min – ukupna cena kursa 24.000,00 din)
– U časove i cenu je uračunat i ispit

Plaćanje se vrši elektronskim putem ili putem uplatnice u pošti, banci ili menjačnici na račun preduzeća. Podaci za uplatu se dobijaju posle poslatih dokumenata i popunjene prijave. Nakon uplate Vam šaljemo popunjen ugovor na mejl.

Potrebna dokumenta:

Od dokumenata za upis je potrebna skenirana ili uslikana lična karta i diploma poslednje završene škole poslata na mejl info@adzija.com

Prijava se popunjava onlajn (šaljemo je putem mejla).
Ugovor šaljemo na mejl.
Posle kursa polaznici dobijaju sertifikat.

Ostali blogovi