Depilacija šećernom pastom

secerna pasta

Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom za početnike i depilacija šećernom pastom seminar, saznajte sve što je potrebno o sticanju oe atraktivne veštine i proširenju palete usluga koje kao kozmetičar nudite. U Centru „Adžija“ od ove godine su u ponudi kursevi depulacije sa šećernom pastom za početnike i za one sa iskustvom. Uskoro i dodatna ponuda vezana za depilaciju i Like Sugar Trend.

Depilacija šećernom pastom za početnike

Ovaj ubrzani kurs je namenjen onima koji žele da nauče osnovnu tehniku depilacije samo sa šećernom pastom.

Zbog ubrzanog načina života i manjka vremena ovaj kurs je maksimalno skraćen na samo 2 dana obuke. Polaznicima se pokazuje kako se radi sa šećernom pastom, ali zbog kratkog trajanja kursa nemaju puno vremena da uvežbavaju pokrete koji se vrše pri depilaciji.

Polaznici se prva 2 školska časa upoznavaju sa osnovama depilacije sa šećernom pastom i prednostima Like Sugar šećerne paste. Posle teorije sledi 10 školskih časova prakse. Treći dan polaznici dolaze da polažu teoriju i praksu. Nakon ovog kursa polaznici dobijaju sertifikat o položenom seminaru, da su završili dvodnevnu obuku za depilaciju šećernom pastom. Ovaj sertfikat potvrdjuje da ste prošli obuku za ovu tehniku.

Cena grupne obuke je 11.900,00 din

Cena individualne nastave je 17.850,00 din

U cenu obuke je uračunat početni paket sa proizvodima od Like Sugar Trend Waxing. Paket sadrži 5 patrona i toplu pastu od 500 gr i skriptu.

Uz doplatu od 4.800,00 din dobijate trio postolje i tri patrone za grejanje hladnog voska.

Za upis je potrebna fotokopija lične karte i diplome poslednje završene škole.

Polaznik je obavezan da sa sobom dovede modela na kome će vežbati.

Depilacija šećernom pastom – seminar

Usavršite svoje znanje. Dodajte svojoj ponudi nešto novo što će se svideti Vašim klijentima. Ova obuka je namenjena onima koji imaju iskustva u proceduri tople i hladne depilacije.

Obuka traje jedan dan tj. 8 školskih časova. Polaznici imaju 2 školska časa teorije na kojim se upoznaju sa proizvodom Like Sugar Trend Waxing. Ostali časovi su predviđeni za isprobavanje proizvoda na modelu. Na kraju obuke polaznik dobija sertifikat da je stekao znanje depilacija.

Ovaj sertfikat potvrdjuje da ste prošli obuku za ovu tehniku.

Cena obuke je 8.000,00 din.

U cenu obuke je uračunat početni paket sa proizvodima od Like Sugar Trend Waxing. Paket sadrži 4 patrone i toplu pastu od 500 gr.

Uz doplatu od 4.800,00 din dobijate trio postolje i tri patrone za grejanje hladnog voska.

Za upis je potrebna fotokopija lične karte i diplome poslednje završene škole.

Polaznik je obavezan da sa sobom dovodi modela na kome će vežbati.

Blog Attachment

Ostali blogovi