Центар „Аџија“ – ВАШ ПАРТНЕР ДО ПОСЛА!

alt="ЦЕНТАР"

Центар „Аџија“ – ВАШ ПАРТНЕР ДО ПОСЛА!

Центар „Аџија“ је висококвалификована установа која се бави образовањем одраслих. Занатско образовни центар "Аџија" такође организује обуке, семинаре и провере знања за различита занимања. ЗОЦ „Аџија“ вам нуди могућност да стекнете нове вештине и знања, али и да за већ постојећа добијете сертификат који је признат у земљи и иностранству. Применом европских стандарда и квалитетом услуга, истичемо се као водећа кућа у земљи и региону.

Трансформацијом привреде дошло је до великих промена на тржишту рада које постојећи образовни систем на жалост не прати. Први корак до посла јесте да одлучите чиме желите да се бавите, а преквалификацију за то занимање препустите нама. Упућивањем полазника на праксу код послодаваца, дајемо вам могућност да посао добијете и пре самог завршетка обуке, али и да стекнете радно искуство које ће вам бити од значаја, уколико се одлучите да потражите другог послодавца.

С обзиром да наша кућа, једина у Србији, поседује немачки сертификат TÜV Nord EN ISO 9001:2015, најјаче сертификационе куће у Европи, највећи број наших полазника се одлучује да стечено знање уновчи у иностранству. Осим Немачке и Аустрије, дипломе су признате у свим земљама ЕУ, али и Канади, Русији и Кини. Наши неговатељи, кувари, конобари, заваривачи, кранисти, масери, електричари и многи други раде широм света.