Centar „Adžija“ – VAŠ PARTNER DO POSLA!

CENTAR

Centar „Adžija“ – VAŠ PARTNER DO POSLA!

Zanatsko obrazovni centar „Adžija“ je visokokvalifikovana ustanova koja se bavi obrazovanjem odraslih, organizujemo obuke, seminare i provere znanja za različita zanimanja. ZOC „Adžija“ vam nudi mogućnost da steknete nove veštine i znanja, ali i da za već postojeća dobijete sertifikat koji je priznat u zemlji i inostranstvu. Primenom evropskih standarda i kvalitetom usluga, ističemo se kao vodeća kuća u zemlji i regionu.

Transformacijom privrede došlo je do velikih promena na tržištu rada koje postojeći obrazovni sistem na žalost ne prati. Prvi korak do posla jeste da odlučite čime želite da se bavite, a prekvalifikaciju za to zanimanje prepustite nama. Upućivanjem polaznika na praksu kod poslodavaca, dajemo vam mogućnost da posao dobijete i pre samog završetka obuke, ali i da steknete radno iskustvo koje će vam biti od značaja, ukoliko se odlučite da potražite drugog poslodavca.

S obzirom da naša kuća, jedina u Srbiji, poseduje nemački sertifikat TÜV Nord EN ISO 9001:2015, najjače sertifikacione kuće u Evropi, najveći broj naših polaznika se odlučuje da stečeno znanje unovči u inostranstvu. Osim Nemačke i Austrije, diplome su priznate u svim zemljama EU, ali i Kanadi, Rusiji i Kini. Naši negovatelji, kuvari, konobari, zavarivači, kranisti, maseri, električari i mnogi drugi rade širom sveta.