10 godina Centra „Adžija“

10 godina Centra „Adžija“

10 godina Centra „Adžija“

Hvala vam što su odvojili svoje vreme da sa nama podelite radost našeg jubileja. Želela sam da se zahvalim svima koji su nam bili saputnici na ovom putu i pomagali nam da budemo uspešni i zadobijemo poverenje i poštovanje i polaznika i institucija koje nas angažuju.

HVALA porodici koja mi je uvek pomagala i bila podrška. HVALA mojim saradnicama koje su moja desna i leva ruka u realizacijama svih zamisli. HVALA predavačima koji su uvek dostojan obraz našeg Centra. HVALA poslovnim partnerima koji su najvažniji deo naših obuka. HVALA mojim drugaricama koje su mi uvek bile tihi pratioci i utočište za sakuplјanje misli.

ZA 10 GODINA PUTA i rada ostvarili smo velike rezultate, izdali oko 4000 sertifikata o završenim obukama, organizovali obuke, provere znanja, seminare organizovali dečje radionice za blizu 7000 lјudi i dece.

6 CENTARA

U OKVIRU NAŠIH 6 CENTARA – za zanate, negu lepote, permanentno obrazovanje, strane jezike i kulturu organizovali smo najrazličitije programe kako za individualne polaznike koji su sada rasuti širom sveta i po celoj Srbiji, tako i za preduzeća, za koja smo ne retko radili posebne programe koje odgovaraju njihovim potrebama i zahtevima, poput NIS Rafinerije, Transnafte, Železnica Srbije, Galenike, JAT Tehnike i drugih.

Bavili smo se i bavimo se i društveno odgovornim i humanitarnim radom. Trudimo se da budemo koristan deo društvene zajednice i pobolјšamo život najugroženijih kategorija našeg stanovništva. Učestvovali smo u obukama ranjivih kategorija stanovništva u okviru projekata organizacija HELP (više od 500 polaznika), NSZ (više od 370 polaznika), GIZ (110 polaznika), OSCE, Grad Vršac, Grad Novi Sad, Urbo Sodi Požarevac, Opština Titel, Fondacija Ana i Vlade Divac, Karitas i mnogi drugi sve do projekata na kojima sada radimo i na koje smo izuzetno ponosni UNDP (60 polaznika) i Crveni Krst Novog Sada (100 polaznika).

Prepoznati smo kao pouzdani i odgovorni partneri.

Sve ovo ne bi mogli bez vas!!!

Centra za kulturu

Posebno smo ponosni na naš rad u okviru Centra za kulturu. Organizovali smo još promocije knjiga „Srpsko srce Johanovo“ autora Veselina Dželetovića kada to nije bilo baš prihvatlјivo, čak 3 promocije, knjige „Zov Karaule“ autora Nenada Milkića o našim junacima sa Košara još 2014. kada i to nije bilo baš popularno isticati, projekciju filma „Djeca“ autora Denisa Bojića, o porodicama iz Republike Srpske koje su u poslednjem ratu izgubile po troje dece.

U saradnji sa Dečijim kulturnim centrom i Fondacijom Deci na dar od samo početka učestvujemo u humanom organizovanju slobodnog vremena naše dece u okviru projekata Novosadsko Dečje Leto i Novosadske Zimzarije u toku školskog raspusta.

Hvala vam na svemu još jednom.

 

 


  • Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/adzija/public_html/wp-content/plugins/cs-framework/cs-framework.php on line 325

Ostali blogovi